El poble

La Beguda Alta

La Beguda Alta és un petit poble de quasi 900 habitants, el qual pertany a quatre municipis, Sant Esteve Sesrovires, Masquefa, Sant Llorenç d’Hortons, i Hostalets de Pierola, pertanyent a comarques diferents, el Baix Llobregat, l’Anoia i l’Alt Penedès respectivament.

El nostre poble està a uns 30 minuts de Barcelona, molt a prop de Martorell, i es pot arribar des de l’autopista AP-7 o bé per l’autovia A-2 agafant la sortida de Martorell i enllaçant posteriorment amb la BV-224 direcció Capellades. També es pot arribar amb els Ferrocarrils de la Generalitat (www.fgc.es) o bé, amb la línia regular d’autobusos de La Igualadina (www.igualadina.com).

La Beguda Alta està situada en un entorn privilegiat, ja que estem situats en una zona de vinyes amb camins plens de natura i al costat del Club de Golf Barcelona. També cal remarcar, que pel nostre poble passa el GR-92 que va des d’Abrera fins a Vilafranca i és un lloc de pas habitual dels amants del senderisme, ciclistes de carretera i ciclistes de muntanya.